Zakelijke klant? registreer hier

PMC

De initialen PMC staan voor Peter, Münzenrieder, Cristoph. De broers hebben in 1999 het bedrijf van hun ouders overgenomen. Toen nog slechts 4 hectare groot, inmiddels gegroeid tot 16 hectare. Het bedrijf is 5 kilometer van de Neusiedlersee gelegen. De omstandigheden in deze regio zijn perfect voor 'botryt...
Lees meer6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorterenPMC

De initialen PMC staan voor Peter, Münzenrieder, Cristoph. De broers hebben in 1999 het bedrijf van hun ouders overgenomen. Toen nog slechts 4 hectare groot, inmiddels gegroeid tot 16 hectare. Het bedrijf is 5 kilometer van de Neusiedlersee gelegen. De omstandigheden in deze regio zijn perfect voor 'botrytis-wijnen' maar ook zeker voor droge witte- en rode wijnen. Per jaar produceren ze ongeveer 70.000 flessen bij een gemiddeld rendement van 3500-5000 kilo per hectare. De productie is verdeeld in 55% rode wijn, 30% zoete wijn en 15% witte wijn.

Peter is verantwoordelijk voor de vinificatie en de sales, Cristoph beheert de wijngaarden. De stijl van wijnmaken is een combinatie van traditionele en moderne/dynamische technieken.

www.weingut-pmc.at