Zakelijke klant? registreer hier

Kaiserhofkellerei

Kaiserhofkellerei is een project van Fritz Miesbauer. Fritz was in het verleden wijnmaker en manager van Domäne Wachau. Momenteel is  hij bedrijfsleider van het Weingut der Stadt Krems, één van de oudste wijngoederen in Oostenrijk. Hij weet als geen ander hoe je verrukkelijke en karakteristieke Grüner Veltl...
Lees meer1 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorterenKaiserhofkellerei

Kaiserhofkellerei is een project van Fritz Miesbauer. Fritz was in het verleden wijnmaker en manager van Domäne Wachau. Momenteel is  hij bedrijfsleider van het Weingut der Stadt Krems, één van de oudste wijngoederen in Oostenrijk. Hij weet als geen ander hoe je verrukkelijke en karakteristieke Grüner Veltliners moet maken.

De druiven voor de Grüner Veltliner van Kaiserhofkellerei komen van verschillende bevriende wijnboeren van Fritz uit verschillende wijngaarden uit Niederösterreich (met name het Kremstal), die met veel liefde voor hun wijngaarden de druiven verbouwen. Het levert een wijn op met een verfijnde structuur en veel drinkplezier.

Wij zijn erg blij dat wij de Grüner Veltliner Rieden Selection van dit wijngoed als 1 van onze huiswijnen aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen.