Zakelijke klant? registreer hier

Domäne Wachau

Domäne Wachau is een coöperatie van ca. 250 families, die gezamenlijk meer dan 2.500 zeer kleine wijngaarden bezitten op totaal  440 hectare wijngaard in de Wachau. Dit is ca. 1/3 van de gehele Wachau. Er zijn de afgelopen jaren grote investeringen in het wijngoed gedaan,  die het mogelijk maken kwalitatief nog betere wijnen ...
Lees meerItems 1..9 van 27 totaal

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Items 1..9 van 27 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorterenDomäne Wachau

Domäne Wachau is een coöperatie van ca. 250 families, die gezamenlijk meer dan 2.500 zeer kleine wijngaarden bezitten op totaal  440 hectare wijngaard in de Wachau. Dit is ca. 1/3 van de gehele Wachau. Er zijn de afgelopen jaren grote investeringen in het wijngoed gedaan,  die het mogelijk maken kwalitatief nog betere wijnen te maken. Ze hebben een  innovatief systeem ontwikkeld, waarbij er samen met wijnboeren zeer intensief bekeken wordt welke kwaliteit op welke percelen behaald kan worden. De wijnboeren worden sterk naar kwaliteit betaald. Daardoor is het voor hun aantrekkelijk om veel werk te stoppen in hun beste wijngaarden en hier lage rendementen en top-kwaliteit te realiseren.

De wijnen die onder het label "Domäne Wachau"  op de markt komen, zijn de selecties van de beste wijnen van het wijngoed.  Deze wijnen behoren tot de beste van de Wachau en hebben een verbluffende prijs-kwaliteitverhouding.

De Engelse wijnjournalist Stuart Pigott noemde het wijngoed ooit "the best co-operative winery of the world".

www.domaene-wachau.at