U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
Beschrijving
Herkomstbenaming |
Thermenregion |
Druivenras(sen) |
50% sankt laurent, 30% blaufränkisch, 20% zweigelt van ongeveer 30 jaar oude stokken |
Wijngaard |
Verschillende wijngaarden met stokken tot 40 jaar oud met kalkrijke alluviale bodem |
Oogst |
Handmatig |
Vinificatie |
Gefermenteerd in houten vaten, inweking op de schil voor een periode van 14 dagen. Hierna rijping in grote oude vaten voor een periode van twaalf maanden |
Houtopvoeding |
Fermentatie en rijping in grote houten vaten |
Smaakimpressie |
In de neus bessen, kersen en laurier. Zacht en soepel op in de mond. Iets rijp. Pruimen en kersen, laurier en zwarte peper |
Smaaktype |
Fruitig en verfijnd |
Alcohol |
12,5% |
Zuurgraad |
5,4 gram per liter |
Restsuiker |
<1,0 gram per liter |
Serveren |
16-18°C |
Bewaren |
Vijf tot tien jaar na de oogst |