Zakelijke klant? registreer hier

Riesling

Rijn Riesling; Duitsland's witte ster en mooiste druif, een edel ras met oneindig veel potentieel en persoonlijkheid. Aangeplant in alle 13 wijnregio's van Duitsland waarbij de wijnen afkomstig van de stijle hellingen aan de Moezel en Rijn als topklasse worden beschouwd. Ook in de Franse Elzas en Oostenrijkse Wachau en Kremstal is dit een zeer g...
Lees meerItems 1..9 van 68 totaal

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Items 1..9 van 68 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorterenRiesling

Rijn Riesling; Duitsland's witte ster en mooiste druif, een edel ras met oneindig veel potentieel en persoonlijkheid. Aangeplant in alle 13 wijnregio's van Duitsland waarbij de wijnen afkomstig van de stijle hellingen aan de Moezel en Rijn als topklasse worden beschouwd. Ook in de Franse Elzas en Oostenrijkse Wachau en Kremstal is dit een zeer geliefd druivenras en behoren de wijnen tot de traditie van deze regio's.

Bekend om de stevige zuren, complexiteit en elegantie. Van strakdroge wijnen tot edelzoet met een zeer breed spectrum aan aroma's en smaken als citrus, appel, rijpe perzik, tropisch fruit, mineraliteit, kruidigheid en specerijen.

Rieslings kunnen prima op de fles rijpen en de wijnen met een predikaatsaanduiding hebben over het algemeen een goed bewaarpotentieel.