Zakelijke klant? registreer hier

Gunderloch

De wijngaarden van het wijngoed Gunderloch liggen geheel op wereldberoemde Roter Hang. De Roter Hang is een smalle 1,5 kilometer lange landstrook, tussen Nackenheim en Nierstein, die direct gelegen is aan de Rijn . Hier domineert rode leisteen met een hoog gehalte aan ijzer (ook wel Rotliegende genoemd).  Deze wijng...
Lees meer9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorterenGunderloch

De wijngaarden van het wijngoed Gunderloch liggen geheel op wereldberoemde Roter Hang. De Roter Hang is een smalle 1,5 kilometer lange landstrook, tussen Nackenheim en Nierstein, die direct gelegen is aan de Rijn . Hier domineert rode leisteen met een hoog gehalte aan ijzer (ook wel Rotliegende genoemd).  Deze wijngaarden brengen zeer spannende, rijke minerale wijnen voort, die eenvoudig te verwarren zijn met de exemplaren van het oostelijke deel van de Rheingau.

Het wijngoed is in bezit van de familie Hasselbach en zij behoren top de meest kritische wijnboeren binnen de Duitse wijnbouw. Die kritische kant is er waarschijnlijk de oorzaak van dat zij al 6 keer de ideale 100 puntenscore bij het gezaghebbende Amerikaanse wijntijdschrift Wine Spectator hebben behaald.     

www.gunderloch.de