Privacybeleid Imperial Wijnkoperij B.V.

Imperial Wijnkoperij respecteert jouw privacy. Wij zijn er ons van bewust, dat je vertrouwen in ons stelt en zien het als onze verantwoordelijk om jouw privacy te beschermen. Wij publiceren ons privacybeleid zodat je hier kennis van kan nemen. 
Dit privacybeleid is van toepassing op de site en diensten van Imperial Wijnkoperij. Wij zijn niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen, die vermeld worden op onze website. Door gebruik te maken van onze website geef je aan ons privacy beleid te accepteren.
Imperial Wijnkoperij respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je aan ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten
Wanneer je jezelf aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Hierbij wordt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) gevolgd.

Communicatie
Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk alle vragen te verwerken en verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Deze website maakt gebruik van zogeheten “cookies”. Cookies bestaan uit een standaard internet technologie die het mogelijk maakt bepaalde informatie op te slaan. Welke informatie Imperial Wijnkoperij van jou verzamelt, hangt af van hetgeen je doet wanneer je onze website bezoekt. Bij een bezoek aan de Imperial website worden per opgevraagde pagina standaardgegevens verzameld en opgeslagen zoals de datum en tijd waarop de pagina is opgevraagd, het IP-adres van de gebruiker die de pagina opvraagt, etc. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om de website beter af te stemmen op de behoefte van gebruikers en de dienstverlening te optimaliseren.

Doeleinden
De persoonsgegevens die via onze website aan ons verstrekt worden, bijvoorbeeld door een bestelling te plaatsen, worden slechts verzameld en gebruikt voor het doel waarvoor je ze achterlaat. Je kan er zeker van zijn, dat deze alleen worden gebruikt voor jouw relatie met Imperial Wijnkoperij als onze klant. Imperial Wijnkoperij verstrekt geen persoonsgegevens aan anderen. We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt je de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kan je contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser ook opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

IMPERIAL WIJNKOPERIJ
0031 (30)2294658
info@imperialwijnkoperij.nl