Easy-cooler

De easy-cooler is ideaal om wijn of andere dranken op de juiste proef- en drinktemperatuur te serveren.Het systeem werkt met met hoogwaardige Liebherr koelelementen (zonder stroom) of met ijsblokjes. Het is geschikt voor zowel rode als witte wijnen. Witte wijn blijft op 10-12 graden (indien de wijn vooraf gekoeld is). Rode wijn blijft met 2 koe...
Lees meerItems 1..9 van 72 totaal

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Items 1..9 van 72 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorterenEasy-cooler

De easy-cooler is ideaal om wijn of andere dranken op de juiste proef- en drinktemperatuur te serveren.
Het systeem werkt met met hoogwaardige Liebherr koelelementen (zonder stroom) of met ijsblokjes. Het is geschikt voor zowel rode als witte wijnen.

Witte wijn blijft op 10-12 graden (indien de wijn vooraf gekoeld is). Rode wijn blijft met 2 koelelementen op ca. 15 graden en met 1 koelelement op ca. 17-18 graden.

De easy-cooler is ideaal voor beurzen, wijnproeverijen, catering, buffetten en restaurants. Het zorgt bovendien voor een prachtige presentatie van de wijnen. De flessen zijn zichtbaar en de etiketten blijven schoon.

Levertijd: ca. 2 weken, tegen een meerprijs van € 22,00 (€ 26,62 incl. btw) wordt de Easy Cooler geleverd in een houten transportkist.