Zakelijke klant? registreer hier

Items 1..10 van 52 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

perswijn proeft sloveniePerswijn proeft Sloveense wijn.`
Citaat: "De kracht van de wjinen zit 'm in hun originaliteit, met veel lokale druiven, die karaktervolle wijnen opleveren."
Onze Sloveense wijnen van Guerila en Conrad Fürst worden als beste beoordeeld door het proefpannel.

Klik hier voor het artikel.

Geplaatst in In de media

Wat ontzettend leuk, dat Floor van Ede van Brasserie van Baerle ons tot haar "leverancier van de maand" kiest in juni. Dank Floor voor de lieve woorden.

leverandier van de maand bij brasserie van baerle

Geplaatst in In de media

Oorkonde Regina en MidasOnze Riesling Herrnberg 2014 van Künstler,  is de beste witte Huiswijn/Open Wijn 2016 in Amsterdam. 


Felicitaties aan het team van Hotel V voor deze mooie prijs !

Geplaatst in In de media

Hubrecht Duijker schreef over de Weissburgunder van Christmann in zijn maandelijkse bulletin op https://hubrechtduijker.com/actueel-maandmagazine/

Citaat van Hubrecht Duijker:
Van verschillende percelen stelde Steffen de in zijn soort uitstekende Weissburgunder 2013 samen, een echt droge Pinot Blanc, vief en elegant met een notig aroma en fris fruit.

Geplaatst in In de media

2015 10 GV GB 2014Hubrecht Duijker schrijft over de Grüner Veltliner van Dockner in zijn maandelijkse bulletin van november Hubrecht Duijker schrijft over de Grüner Veltliner van Dockner in zijn maandelijkse bulletin van november 2015 op https://hubrechtduijker.com/actueel-maandmagazine/

Citaat van Hubrecht Duijker:

"Nieuw in Nederland is hun onberispelijke Weingut Josef Dockner Grüner Veltliner 2014, bleek, slank en zuiver, met deels floraal, deels groen fruitig, deels hartig aroma.

Geplaatst in In de media


FD umathum ZweigeltaHilary Akers schrijft over de Zweigelt van Umathum: “Je kunt er je depressie door vergeten en er je date mee verleiden en je aanstaande schoonouders het gevoel geven dat je heus wel meevalt. Hij is op-en-top verfijning. Hij is warm en soepel, heeft diepte en is prachtig in balans"'. 

Klik hier  voor het hele artikel.

Geplaatst in In de media

harold cijfer 9Een mooie sneak preview van Harold Hamersma 2015: Onze Grüner Veltliner Weissenkirchen 2013 van Domäne Wachau (verkrijgbaar bij de Gall&Gall) krijgt een 9 van Harold Hamersma. 

Hij schrijft: Geef mij er zo’n wijn en ik ga op mijn knietjes in de Weissenkirchen in Onze-Lieve-Heer geloven. Prachtwit van een van de topdomeinen van de streek. Wat zeg ik: van Oostenrijk. Op alle prijsniveaus. Neem deze. Nota bene bij Gall & Gall. Subtiel wit fruit. Heerlijk partje perzik voor wat extra vulling. Citrusgetrippel. Witte-pepergesnuf. Weet je wat? Ik ga voor het zingen de kerk uit. Er staat thuis nog een fles in de koelkast.

Geplaatst in In de media

Neuburger 2x nieuw

11-03-2015 11:01

Wij zijn altijd weer op zoek naar bijzondere wijnen van authentieke druivenrassen. Neuburger is zo’n druivenras, dat lange tijd in de vergetelheid geraakt is in Oostenrijk, maar nu weer langzaam een schare aan fans begint op de bouwen. En terecht, want het zijn bijzondere wijnen. Wij verkochten al vele jaren de Neuburger van Triebaumer, maar die wijngaard is helaas gerooid. Nu hebben we een mooie opvolger gevonden: de Neuburger van Ferdinand Mayr. Ook de Hema heeft haar assortiment uitgebreid met dit bijzonder druivenras. 

fles neuburger-liggend

Dat is ook meteen opgevallen bij wijnjournalisten. Hubrecht Duijker schreef over onze Neuburgers in zijn maandelijkse bulletin  op www.hubrechtduijker.com

Lees meer
Geplaatst in In de media

Regina Meij ontving op 11 januari 2015 in het Hotel De l'Europe een Diamond Award uit handen van Jan van Lissum, de organisator van de vakbeurs Wine Professional.

De awards zijn bestemd voor personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt op topniveau van wijn en spijs. Dit is een fantastische erkenning waar we heel erg blij mee zijn. Klik hier om te lezen wat Jan van Lissum over de awardwinnaars van 2015 zegt.

2015 01 diamond award telegraaf 13 1

Geplaatst in In de media

Hillary Akers wenst in haar artikel in het FD van december 2014, dat er meer wijnen zijn zoals de Kékfrankos van Weninger.

Ze schrijft: “Pittig is hij met smakelijke bitters. Genoeg fruit om sappig en aangenaam soepel te zijn. Maar in de diepe geur bespeur ik naast rijpe kersten vooral aarde, droge kruiden, paddestoelen en inkt. Rijp fruit in de smaak en toch is hij heerlijk droog. Eetlustopwekkend bovendien, met zijn lekkere zuivere frisheid. Waren er maar meer wijnen zoals deze. 
Elke keer dat je hem drink, denk je: O ja, dat is deze wijn. Onmiskenbaar”. 

Klik hier voor het hele artikel.

Geplaatst in In de media

Items 1..10 van 52 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren